Els pressupostos deixen 112,4 milions al Camp de Tarragona

El projecte de pressupostos de la Generalitat per a l’any 2023 preveu una inversió total de 112,4 milions d’euros al Camp de Tarragona. Aquesta xifra suposa un augment del 0,7% respecte l’any anterior, amb un increment important a les comarques de la Conca de Barberà i el Baix Camp.

Pla mitjà del president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant la seva intervenció a l'assemblea general de l'AMI celebrada a Tarragona. Foto del 4 de juny del 2021 (Horitzontal).
PUBLICITAT

A Tarragona destaquen els 10 milions que es destinaran a actuacions a l’Hospital Joan XXIII, partida on també s’esperen accions al CAP La Granja. Quant a edificis, es projecten també els 3 milions de l’Escola Arrabassada per adequació i millora del centre, i 1,6 milions al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili.

L’acord entre Esquerra i el PSC està subjecte al compliment dels procediments del Hard Rock. Del pressupost n’ha fet valoració la diputada d’ERC, Irene Aragonès, sobre el Hard Rock.

La Plataforma Aturem Hard Rock ha lamentat que els partits que s’autoanomenen progressistes o d’esquerres apostin per un projecte com el Hard Rock.

PUBLICITAT