Els propietaris de gossos demanen adaptar totes les platges de Tarragona

La temporada de platges ja ha començat a Tarragona, després d’un any en pausa pel confinament, els tarragonins i tarragonines podràn gaudir d’una primavera de mar i sorra.

PUBLICITAT

Però després de la iniciativa aprovada per l’Ajuntament de Tarragona, els ciutadans no seran els únics que podràn anar a la platja, sinó que per primer cop a la ciutat s’adaptarà un espai a la Platja del Miracle per a que els gossos també puguin accedir a la platja a l’estiu.

Aquest espai estarà situat a un costat de la platja, a tocar del Fortí de Sant Jordi, estarà delimitat per unes tanques i els propietaris hauran de portar els gossos lligats.

Un primer pas que ha estat rebut amb gran satisfacció per aquells que volen gaudir d’un dia de platja amb els seus gossos i que feia temps que ho reivindicaven. Itziar, una veïna de Tarragona i propietaria de dos gossos, considera que és una molt bona notícia però creu que s’hauria d’extendre a tota la ciutat.

Seguint la mateixa línia d’expansió d’aquesta iniciativa, Jessica, també veïna de la ciutat i propietaria de dos gossos, considera que s’ha d’anar més enllà.

Mertixell, una jove tarragonina i recent propietaria d’un gos adoptat, recull i reafirma aquesta sensació i espera poder veure espais com aquest a la resta de platges de la ciutat.

Així doncs, els propietaris i propietàries de gossos de Tarragona reben amb il·lusió aquesta iniciativa i esperen que sigui el primer pas d’un camí que converteixi els gossos en uns banysites més de les platges de Tarragona.

PUBLICITAT