Els Reis Mags d’Orient amarren el seu vaixell a Tarragona per repartir il·lusió i caramels

Els Reis Mags d’Orient van tornar a amarrar el seu vaixell al barri del Serrallo de Tarragona aquest divendres, on han estat rebuts per centenars de xiquets i xiquetes. Puntuals a un quart de set de la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar van trepitjar terra ferma amb la promesa de repartir il·lusió i caramels. Un castell de focs els els va donar la benvinguda després d’adreçar-se als assistents per posar èmfasi en la feina dels patges a l’hora de complir els desitjos dels més petits. Guiats per la carrossa de l’Estel fins a la Plaça de la Font, Ses Majestats van rebre de mans de l’alcalde Rubén Viñuales les claus de totes les cases de la ciutat per poder entregar els regals als infants durant la nit.

PUBLICITAT

La previsió de plugims febles i vent no es va acabar complint, fet que va ajudar que l’espera dels més petits fos més agradable. Amb els nervis a flor de pell davant la nit més màgica de l’any, centenars de persones es van reunir al barri mariner del Serrallo, on Ses Majestats van ser rebuts amb eufòria.

Com és tradició, l’embarcació Tarragona Blau va dur a Ses Majestats fins a la ciutat, on van ser rebuts per les autoritats locals. Tot seguit, van pujar al balcó del Teatret del Serrallo, des d’on cada rei va adreçar unes paraules a la ciutadania per agrair l’acollida després “d’un llarg viatge” fins a Tarragona.

PUBLICITAT