Els remers del Club Nàutic protagonistes d’un calendari solidari

El Club Nàutic de Tarragona ha fet un calendari amb unes finalitats solidàries. Es tracta d’una iniciativa que s’ha engegat aquest 2018 i que té com a protagonistes els remers del club. Cada mes té una foto que mostra detalls de quan es practica el rem a la ciutat.
Mitjançant aquest calendari es col·labora amb l’associació La Muralla, una entitat que dóna suport a persones amb problemes de salut mental i també a les seves famílies. Pep Torrell, responsable de la secció de Rem del Club Nàutic, ha explicat com va sorgir la idea de dur a terme tot això.

PUBLICITAT

L’encarregada de fer les fotografies i una de les ideòlogues del projecte ha sigut l’Elena Rodríguez, que ha explicat que li agradaria que el projecte es repetís amb altres temàtiques tot i que amb el rem com a fil conductor.

Des de l’associació La Muralla s’han mostrat molt contents per la iniciativa i la col·laboració amb el Club Nàutic i han explicat que rebre diners és molt important per ells i per poder dur a terme les seves activitats.
Amb tot plegat els calendaris es podran obtenir al Club Nàutic o a la mateixa associació La Muralla, i els remers també en vendran.

PUBLICITAT