Els rumors de l’apagada mundial acaben amb l’stock de càmping gas

Els rumors d’una possible apagada mundial han incrementat les vendes de font d’energia alternatives a Tarragona. Així ho afirmen des de la ferreteria Tarraco, que expliquen que sobretot ho han notat en “els fogonets per cuinar i les càrregues de càmping gas”.

apagada mundial
PUBLICITAT

Fernando Rodríguez, encarregat de la ferreteria, manifesta que aquests productes podrien cobrir les mancances energètiques durant uns quants dies, però no en un període prolongat de temps. L’encarregat assegura que han esgotat tot el seu stock. La falta ‘articles a escala mundial fa que “el local no pugui disposar de nous subministraments fins d’aquí a un mes.”

Un altre producte que ha augmentat la seva venda és l’energia solar. David Arola, gerent de Reilec, reconeix que ha rebut càrrecs d’instal·lacions amb aquesta inquietud, però “l’augment de les vendes depèn d’altres factors“.

Cal recordar que una possible “apagada mundial” és només una conjectura sense massa fondament. En tot cas seria probable que afectes només a països del nord d’Europa.

PUBLICITAT