Els sindicats arriben a un acord amb PortAventura i desconvoquen la vaga

Després de setmanes de negociació UGT i CCOO han arribat a un acord amb PortAventura World aquesta setmana per millorar les condicions dels treballadors. D’aquesta manera han desconvocat la vaga d’aquest dissabte després d’assolir una bonificació social de 600 euros i una pujada del 4% als sous a partir del 2023. Mesures pensades per compensar l’encariment de la vida.

port aventura
PUBLICITAT

Tot i això, Paco López, secretari general de la secció sindical d’UGT a PortAventura, destaca que “aquest acord no soluciona tots els problemes dels treballadors”. En aquest sentit, assenyala a “les càrregues de treball, les organitzacions d’horaris i el deficient servei de transport públic” com a principals afers a abordar. López manifesta que “la bona predisposició de l’empresa els fa sentir esperançats per aconseguir aquestes millores”.

Precisament aquesta bona voluntat ha estat la que ha propiciat desconvocar la vaga d’aquest sis d’agost. De moment, els sindicats celebren la bona recollida i implicació dels treballadors per obtenir aquestes reivindicacions.

PUBLICITAT