Els sindicats surten al carrer per l’u de maig

UGT i CCOO convoquen una concentració aquest dissabte u de maig a les 11 del matí amb motiu del Dia del Treballador. La cita serà a l‘Estàtua dels Despullats sota el lema “El país està en deute amb la gent treballadora“. Ambdós sindicats han volgut reivindicar els esforços dels treballadors essencials durant aquesta crisi.

PUBLICITAT

Joan Llort, secretari general d’UGT, destaca que “gairebé 40.000 persones a la província acudeixen a menjadors socials cada dia“. El secretari assenyala que aquest primer de maig “surten al carrer pel Salari Mínim Interprofessional”. Des del sindicat manifesten el seu disgust amb el Govern.

Des de CCOO demanen “recuperar la referència de mínims dels convenis sectorials”. Mercè Puig, secretària general del sindicat, recalca la necessitat d’un canvi a la legislació laboral”.

Els sindicats han remarcat també aquells sectors que més han patit durant el darrer any. Llort ha assenyalat a la banca dient que “mereixem una banca pública“. Puig ha criticat la “precarietat industrial del territori“.

PUBLICITAT