Els tallers de ioga per a persones amb autisme registren una alta participació a Tarragona

El Centre de suport per a persones amb autisme de Tarragona, gestionat l’associació Todos En Azul penja el cartell de “complet” en tots els tallers de ioga per a nens i nenes amb TEA que ha oferit fins a la data.

PUBLICITAT

Es tracta de tallers per a nens i nenes amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) i tallers de ioga familiar adreçats a pares, mares i fills impartits per l’experta en ioga Alexandra Satowski. La professional ucraïnesa explica que les sessions de ioga aporten molts beneficis per als infants amb autisme i afirma que “Es millora la concentració, es promou la calma i la flexibilitat. El ioga és una pràctica molt important per als nens amb autisme, ja que els ofereix eines per enfrontar els desafiaments diaris amb serenitat”. A més, Satowski ha destacat el fet que aquests tallers són una bona oportunitat de connexió entre pares a fills, pel fet que enforteix els vincles, la comunicació i promou la salut física i mental.

Les inscripcions per als propers tallers continuen obertes tot i que des de Todos en Azul recomanen formular la inscripció com més aviat millor per poder garantir les places oferides per a aquest primer semestre.

PUBLICITAT