Els taxistes de Tarragona perjudicats pels trasllats dels Euromed al Camp

Aquest dilluns ha entrat en funcionament la variant de Vandellòs-Tarragona del Corredor del Mediterrani. Una posada en marxa que ha tingut repercussions per a Tarragona. Com ja hem explicat en alguna ocasió, ja no passaran més Euromed per l’estació de Tarragona i tots aniran al Camp de Tarragona. Aquest fet també perjudica els taxistes del territori.

PUBLICITAT

Des de l’Agrupació Ràdio Taxi Tarragona han explicat que estan molt preocupats perquè ja van tenir una gran pèrdua de viatgers quan els trens de llarg recorregut van passar a l’estació del Camp. Raquel Suárez, vicepresidenta de l’Agrupació, ha destacat que l’estació de Tarragona és una de les parades més importants, i al Camp no poden fer parada perquè depèn de la Secuita, queda fora del seu àmbit de treball, i ja hi ha 13 taxis. Només poden agafar passatgers si estan esperant i no hi ha cap cotxe. Tot i això ha reconegut que ja estan treballant amb l’Ajuntament de Tarragona i volen crear una àrea d’estació conjunta. 

De moment no saben quan això podrà ser una realitat, però esperen que no es tardi gaire. 

D’altra banda també han explicat que amb els Regionals no fan tant de negoci, perquè és més habitual que la gent que necessita un taxi hagi fet grans recorreguts amb tren. 

PUBLICITAT