Els teatres de la ciutat estrenen Corsé i Nuye

Aquest cap de setmana, els Teatres de Tarragona continuen amb més propostes culturals entre les quals destaquen el concert de la pianista Clara Peya, al Teatre Metropol, i l’espectacle teatral Nuye ideat per la companyia de circ Eia, al Teatre Tarragona.

PUBLICITAT

Pel que fa al primer d’aquests espectacles, el Teatre Metropol acollirà aquest divendres a la pianista Clara Peya, que presenta el seu nou treball titulat Corsé, que gira entorn de la violència de la perfecció. Es tracta d’un conjunt de cançons profundes i compromeses en les quals participen diferents cantants que les interpreten aportant el seu toc personal. Entre els artistes que donen la seva veu per aquest espectacle s’hi troben Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral o Albert Pla. 

D’altra banda, aquest dissabte a les 20 h es presentarà al Teatre de Tarragona l’espectacle Nuye, creat i interpretat per la companyia de circ Eia. Aquesta proposta mostra aspectes de la vida com la confiança, els conflictes i la separació en una història que constantment apel·la a buscar a l’interior d’un mateix i visualitza el xoc del món intern amb el món extern i el fet que compartir la vida amb altres persones és una manera de completar-se. 

PUBLICITAT