Els transportistes de Tarragona celebren l’aixecament dels peatges

A partir d’aquest dimecres els peatges de l’AP-7 i l’AP-2 aixecaran les seves barreres, una notícia que molts fa temps que esperaven. Des de la Federació d’Empreses d’Autotransport de la província de Tarragona (FEAT) reben de manera positiva la mesura, però manifesten que “aquestes concessions haurien d’haver caducat a 2002“.

Pla general de l'AP-2, al terme municipal de l'Albi, el 13 d'abril del 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Josep Lluís Aymat, director general de FEAT, explica que, a la regió del Camp de Tarragona, “no existia una alternativa gratuïta adequada a les necessitats del transport“. Motiu pel qual manté que aquesta mesura serà “un impulsor per totes les empreses del territori”. Des de la Federació preveuen que la mesura provoqui un augment al trànsit i demanen a les administracions que “prenguin les accions correctores necessàries”.

La reducció d’aquesta recaptació suposarà un estalvi important per moltes empreses del territori. Tot i això la mesura coincideix amb un important increment del preu dels carburants. Aymat manté que “els costos globals del transport quedaran equilibrats“.

PUBLICITAT