Els treballadors de la justícia reclamen un servei de qualitat

Els treballadors de l’administració judicial de Tarragona s’han concentrat aquest divendres davant els jutjats de Tarragona per cridar a l’administració pública a seure i negociar el seu conveni.

treballadors justicia
PUBLICITAT

Convocats per UGT i amb el suport de CCOO i STAJ una cinquantena de persones han reclamat, entre altres, millores dels recursos, augment de personal i millors retribucions. Destacant també que en aquest servei no es cobreixen les baixes, fent que s’acumuli encara més la feina. Tot plegat amb la intenció de reclamar un servei públic de qualitat a la justícia. Cal destacar que aquí a Tarragona no hi ha un palau de la justícia que centralitzi tots aquests serveis. Per aquest motiu els treballadors reclamen també accelerar els processos per la construcció del nou palau de la justícia i així ajudar a la descongestió de les càrregues de treball. Lluís Grau és el representant d’UGT Serveis Públics a Tarragona.

Aquí a la demarcació hi ha uns 900 funcionaris de justícia i els sindicalistes reclamen que “no són suficients per donar un servei de qualitat i la feina s’acumula cada cop més, generant saturació a tots els òrgans judicials”. Una protesta que sesta portant a tot l’àmbit estatal en demanda d’un servei de qualitat.

PUBLICITAT