Els treballadors de Tempo reclamen el seu sou a temps

Les treballadores de l’empresa de neteja Tempo segueixen cobrant amb retards i convoquen una vaga indefinida exigint una reunió amb el delegat del Govern, Òscar Peris. La situació és cada vegada més precària ja que els retards són continus. Denuncien que, per exemple, la paga extra d’estiu es va pagar al mes de setembre o octubre quan s’hauria d’haver entregat al juny i que aquesta situació és insostenible.

PUBLICITAT

Aquest escenari fa molt complicada la vida a uns treballadors que només fan mitja jornada i cobren un sou baix degut als seus horaris. Els retards de gairebé un mes fan que algunes treballadores hagin vist com perdien el seu cotxe o la seva casa per no poder complir amb els pagaments establerts. Explica aquesta situació el president del comitè d’empresa de Tempo a la província de Tarragona, Manuel Carmona. 

L’empresa té també deutes a Andalusia, Segovia i altres punts del Camp de Tarragona on deuen fins a 5.000€ a alguns treballadors.

Alguns treballadors asseguren també que l’empresa tindria els dies comptats i que és per això que esperen una substitució d’una altra companyia que garanteixi els pagaments a l’hora. 

PUBLICITAT