Els usuaris de la residència per a la discapacitat tenen una nova casa

Tarragona compta amb una nova llar-residència per a la discapacitat que forma part de la Fundació Estela de la Xarxa Santa Tecla. Es tracta d’un equipament situat a la Rambla Vella de Tarragona i que té una capacitat de 24 persones. D’aquesta manera, cap a mitjans del mes d’abril, s’espera que els usuaris de l’actual residència, que es troba a Sant Pere i Sant Pau, passin en aquest punt.

PUBLICITAT

La principal diferència és que les habitacions són de màxim dues persones, fins ara eren de quatre, i els espais comuns són més petits, perquè els usuaris se sentin “com a casa” així com ha explicat la Consellera de Drets Socials, Violant Cervera. En aquest sentit, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, diu que això suposarà un augment de qualitat de vida.

Els usuaris d’aquestes instal·lacions durant el matí tenen algun tipus d’ocupació i els caps de setmana es poden quedar a la casa, o anar a un altre lloc. 

El projecte ha tingut un cost de gairebé 4 milions d’euros i mig i amb l’edifici que ocupen actualment tenen la intenció que formi part de l’escola. 

PUBLICITAT