Els veïns de Bonavista es personaran en la causa contra IQOXE

Els veïns de Bonavista es personaran a la causa oberta contra IQOXE. Així ho han decidit després de diverses converses amb advocats per saber com actuar legalment arran de l’accident. El barri tarragoní de Bonavista ha sigut un dels més afectats per l’explosió d’IQOXE, i des de l’Associació de Veïns de Bonavista, creuen que es pot arribar a uns 200 veïns afectats. A hores d’ara compten amb una cinquantena de persones que ja han donat constància de les seves afectacions, a més d’una altra a Camp Clar. També denuncien que hi ha blocs de pisos amb esquerdes que a hores d’ara s’estan agreujant. Per això demanaran una revisió de tots els edificis, públics i privats, amb una valoració al moment.

PUBLICITAT

L’Associació de Veïns de Bonavista ha reiterat que s’ha de revisar el PLASEQTA, i encara segueixen molestos perquè no van sonar les alarmes. Tot i això han assegurat que se seguiran manifestant cada dimarts, perquè això no s’ha d’oblidar. Així ho ha explicat Frangi Gutiérrez, vocal de l’Associació de Veïns de Bonavista.

Com ja van fer a la protesta de fa dues setmanes, tornaran a demanar més seguretat per als ciutadans i per als treballadors. Amb tot plegat volen que s’instauri un sistema d’enviar SMS que expliqui què passa i què has de fer quan hi ha un accident així. 

PUBLICITAT