Els veïns de Boscos s’alcen contra una ocupació

Ja fa uns dies que els veïns i les veïnes de Boscos protesten contra l’ocupació d’una casa que hi ha hagut al barri. Els fets van succeir el passat diumenge, quan dos veïns es van assabentar que en un immoble buit, propietat d’un banc i que està en venda, hi havia llum.

PUBLICITAT

El mateix dilluns al matí van trucar als Mossos d’Esquadra que es van personar i els van informar que si no hi havia una demanda per part de la propietat no podien entrar a desallotjar. Van aconseguir aquesta demanda, però igualment no van poder entrar, i els van dir que denunciessin. Davant això els veïns es van mostrar enfadats. 

Un dels veïns ha assegurat que estan preocupats pel que poden fer a l’habitatge, tot i que de moment no han tingut molèsties de soroll o d’altres.

Els veïns asseguren que són persones joves, d’entre 20 i 30 anys, i que els cossos de seguretat els han informat que tenen antecedents.

A partir d’aquí seguiran mobilitzant-se com han fet aquests dies, per reclamar seguretat. I no descarten anar al plenari d’aquest divendres a l’Ajuntament de Tarragona. 

PUBLICITAT