Els veïns de La Canonja gaudiran de les bonificacions de l’EMT

Els residents de La Canonja també es podran beneficiar dels descomptes, les bonificacions, de l’EMT. Així s’ha aprovat al plenari de l’Ajuntament de Tarragona amb els vots en contra d’ICV-EUiA i la CUP i les abstencions d’ERC, el PDeCAT i Ciutadans.
Arga Sentís, Portaveu d’ICV-EUiA, ha explicat que ha votat en contra per filosofia, i ha reiterat que la solució perquè s’utilitzi més el transport públic no és “la seva gratuïtat”. Per la seva banda la CUP, ha etzibat que “és una mesura electoralista”. Escoltem a Jaume López, Conseller de la CUP.

Des d’ERC, Pau Ricomà, ha dit que “no tenia sentit que els tarragonins es beneficiïn d’aquesta mesura i els de La Canonja no”. Per això han decidit abstenir-se.

PUBLICITAT

Per la seva banda, l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha reiterat que “no s’estava parlant de la gratuïtat dels autobusos”, però que “la targeta nova que han tret està sent un èxit i fins i tot ajuntaments dels voltants s’han interessat”.

L’alcalde ha tornat a dir que tot plegat és una millora del servei pensat des del territori i amb el territori.

Més de 5.000 targetes des de la implementació

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, també ha explicat que des que va sorgir la targeta per beneficiar-se de les bonificacions de l’EMT ja se n’han fet més de 5.000. A més ha afegit que a això s’ha de sumar les que caduquen i es renovaran amb aquestes els pròxims mesos. Per això considera que la mesura és un èxit i que la ciutadania n’està content.

D’altra banda Ballesteros també ha comentat que es farà un intercanviador de línies a l’estació d’autobusos i a més es crearan carrils bus en aquells llocs on hi ha més problemes amb el trànsit.

PUBLICITAT