Els veïns de la part baixa encara retiren cotxes afectats pels aiguats

Els aiguats del passat divendres 23 de setembre a Tarragona van inundar diversos carrers de la ciutat, afectant especialment a garatges dels barris de la part baixa. Dies després la realitat d’aquests barris continua sent aigua a diferents pàrquings i grues retirant els cotxes inutilitzats.

cotxes afectats part baixa aiguats
PUBLICITAT

Aquesta és una situació recurrent a la part baixa de Tarragona, on els veïns asseguren que “l’ajuntament els hi ha promès un col·lector, però no arriba, i any rere any viuen aquestes situacions quan arriba la tardor”. A més es mostren preocupats perquè “les columnes del pàrquing estan greument afectades i perilla l’estabilitat de l’edifici”.

De fet, encara no s’han pogut quantificar els danys que va provocar l’aigua en aquest barri. Els bombers han fet esforços per treure l’aigua d’aquest pàrquing, però els treballs han estat interromputs per altra emergència, fet que fa que, ara com ara, part d’aquests garatges, continuïn inundats.

L’associació de veïns es manté en contacte amb l’ajuntament, qui va donar suport a la neteja l’endemà dels aiguats. Tot i això, els veïns reclamen “solucions permanents per no tornar a viure episodis com aquests”.

PUBLICITAT