Tornen les mobilitzacions dels veïns del Barri del Port

L’Associació de veïns del Barri del Port i la Xarxa de la Marina van reunir-se aquest dijous amb l’Ajuntament per presentar diverses propostes i necessitats del barri. Els convocants demanaven principalment la remodelació de la plaça dels Carros l’adequació i arranjament de carrers deteriorats, a més de la reclamació d’un local temporal per l’entitat veïnal del barri.

Foto: Bloc Barri del Port
PUBLICITAT

Algunes d’aquestes actuacions són dins del “pla integral de la Part Baixa”. Ramon Corbella, arquitecte de la Xarxa de la Marina, explica que aquest procés és molt llarg i algunes zones necessiten “accions de xoc”. En aquesta línia ‘arquitecte proposa aprofitar l’acció del carrer Orosi per “realitzar noves peatonalitzacions”. Corbella reclama “la redacció de partides fermes que no es quedin en bones idees”.

En la línia de la dinamització del comerç les entitats han demanat també “ajuts econòmics per reobrir les plantes baixes”. Des de la Xarxa la Marina expliquen que “més enllà de la remodelació urbana es necessiten accions als locals per poder aixecar les persianes tancades”.

PUBLICITAT