Els Voltors comencen a fer-se seva l’Anella Mediterrània

El Club de Rugby Tarragona ha començat ja a entrenar a l’Anella Mediterrània després que els hi donessin un camp provisional on encara s’ha de posar la gespa artificial necessària que demana la Federació Espanyola.

PUBLICITAT

Jan Bogaarts, capità del Sènior dels Voltors, assegura que a diferència de quan estan a la Laboral ara estan més a prop de la ciutat i les instal·lacions són millors i més segures, però tot i això desitgen poder entrenar fins més tard, una millor connexió amb els autobusos i gespa de més bona qualitat.

Matías Segura, president del Club de Rugby Tarragona, comenta que durant la pandèmia van seguir entrenant de manera virtual, però molta gent es va donar de baixa quan hi havia el confinament.

La COVID-19 també ha afectat als jugadors, ja que com que fa gairebé un any que no juguen, el contacte pot provocar més lesions i els fa més respecte i a més a més n’hi ha molts que no han pogut mantenir l’activitat física i s’ha notat amb una baixada del rendiment.

Ara amb el relaxament de les restriccions, les categories sub-16, sub-18 i sènior podran començar a competir seguint el protocol fixat per minimitzar els contagis.

PUBLICITAT