Els Xiquets de Tarragona posen el punt de mira al 3d9f per Santa Tecla

Els Xiquets de Tarragona van actuar ahir al migdia a la plaça de la Vila de Torredembarra en el marc de la festa Major de Santa Rosalia.

FOTO TWITTER XIQUETS DE TARRAGONA
PUBLICITAT

Els matalassers van repetir diada com a Sant Magí i després de treballar de valents a la descàrrega, de sortida han completat amb èxit el 2d8f, després d’un peu desmuntat. A segona ronda han completat un 5d8 millor encarat que en la plaça de la Seu. Per acabar la tercera ronda han descarregat 3d8 i ja posen el punt de mira a pujar un pis més per Santa Tecla. Van finalitzar la seva diada amb un pilar de 5 i tres pilars de 4.

Els Nens del Vendrell continuen en bona dinàmica i tenen ganes de pujar un pis més. Van descarregar 4d7a, el 5d7, 4d7. Per finalitzar un pilar de 5 i tres pilars de 4. Per la seva banda els dos amfitrions de la diada de Santa Rosalia van fer la seva feina. Els Nois de la Torre van completar el 3d7a, 5d7, 4d7a, després d’un peu desmuntat i van finalitzar la seva diada amb un pilar de 5 i dos pilars de 4. Qui ha actuat per primer cop a la diada de Santa Rosalia han sigut els Xiquets de Torredembarra. Han descarregat el 3d6a, 4d6a, 3d6, després d’intentar dos cops el 2d6 que han hagut de desmuntar.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau han fet la seva feina i han apostat per la tripleta de 7 en la diada de La Unió. En primera ronda han descarregat el 3d7a i seguidament el 2d7 i el 5d7. Han acabat la diada amb un vano de 5.

Tanmateix, els Xiquets del Serrallo continuen segurs en les seves construccions. En la Diada Castellera de Cambrils van descarregar a primera ronda un 3d7 segur i ferm. Seguidament, van apostar pel 5d6 i per finalitzar un 4d7. Els del barri pescador són la pròxima colla castellera tarragonina en actuar i ho faran en el marc de Tarragona Ciutat de Castells, aquest dimecres a les 20:00 h.

PUBLICITAT