Els Xiquets del Serrallo reafirmen el bon inici de temporada amb la primera diada al barri

Tarragona ha viscut aquest cap de setmana una doble ració de castells. Per una banda, els Xiquets del Serrallo han celebrat el 7è aniversari del seu local, en la que ha estat la primera diada de la temporada dels serrallencs al barri i a Tarragona. Es reafirma el bon inici de temporada, després de descarregar els tres castells de 7 (4de7, 4de7a, 3de7) i el pilar que ja havien descarregat a Altafulla. Això sí, amb canvis als troncs.

Foto: Xiquets del Serrallo
PUBLICITAT

En aquesta diada a la plaça Bisbe Bonet, els Xiquets del Serrallo van estar acompanyats pels Nois de la Torre (Torredembarra) i la Jove de Tarragona, que van descarregar amb èxit tots els seus castells. La Jove va descarregar el 4 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 5 de 7, a banda dels pilars. Els liles descansen aquest cap de setmana i tornaran a actuar per la Diada de Sant Jordi, en la primera diada de la temporada que compartiran les quatre colles tarragonines.

Paral·lelament, els Xiquets de Tarragona van iniciar temporada aquest dissabte, a la Plaça de la Font. Van estar acompanyats dels Xiquets de Vila-seca i van descarregar el 3 de 7, 4 de 7, 5 de 7 i 7 de 7.

PUBLICITAT