Empreses, polítics i entitats signen a favor del Hard Rock sense ERC

Empreses, polítics i entitats han signat aquest dilluns un manifest a favor de la construcció del complex Hard Rock en un acte presidit per la Cambra de Comerç de Tarragona.

Hard Rock Cambra
PUBLICITAT

En aquest acte els signants reivindiquen el projecte del Hard Rock com “estratègic a la demarcació” pels 700 milions d’inversió que suposa i “la seva capacitat de desestacionalitzar l’activitat turística”. Per aquests i altres motius demanen al Govern de la Generalitat accelerar els tràmits administratius i així “no haver d’esperar més”. Entre els que han signat aquest manifest es troben administracions com els consells comarcals del Tarragonès i el Baix Penedès i conglomerats empresarials com l’AEQT o Port Aventura. Això si no ha comptat amb la presència del Govern Municipal de Tarragona o el delegat del govern Àngel Xifre, d’Esquerra Republicana. Pere Granados acusa ERC de “fer política sectària amb la seva absència”.

L’alcalde de Vila-seca per la seva banda, demana “ser realistes” i “posar una data definitiva per fer realitat aquest projecte”.

PUBLICITAT