En Comú Podem dona suport a la lluita de les treballadores de les llars d’infants

El grup municipal Tarragoní acompanya a les treballadores subrogades de les llars d’infants municipals de Tarragona, que han iniciat una recollida de signatures per denunciar la seva situació laboral, amb l’objectiu d’aconseguir treballar sota el conveni estatal i no sota el conveni municipal. Volen treballar 35 hores pel mateix sou i aconseguir les seves quatre setmanes de vacances.

PUBLICITAT

Sota el lema “Qui cuida les que cuiden?” les treballadores han dit prou, tot i que estan sota l’espera de la resolució del seu procés judicial. Tot i així, han començat a fer circular per les xarxes socials un formulari per recollir signatures online i alhora, aquest mateix dijous, instal·laran una carpa informativa al carrer Canyelles per recollir-les presencialment. 

Des del grup municipal d’En Comú Podem, asseguren mostrar tot aquest suport per aquestes reivindicacions de les treballadores per equiparar i homogeneïtzar les condicions laborals. Segons, Jordi Collado, assegura que En Comú Podem és la garantia en aquesta legislatura per sostenir en aquest tema.

PUBLICITAT