En Comú Podem farà “tot el possible perquè s’aprovin els pressupostos”

El moment de negociar els pressupostos municipals s’apropa i, tot apunta al fet que l’actual equip de govern de Tarragona i En Comú Podem seran qui portaran les principals negociacions. En aquest sentit, Àngels Pérez, portaveu d’En Comú Podem a Tarragona, ha expressat als micròfons del Bon Dia Tarragona, que “farà tot el possible perquè s’aprovin els pressupostos”.

angelsperez_encomupodemtarragona
PUBLICITAT

Pérez ha manifestat que encara no han cridat al seu grup municipal per parlar dels pressupostos, però esperen que ho facin en el temps pròxim. La portaveu assenyala que, “les línies principals dels comuns són la justícia social en temes com l’habitatge, l’ecologisme o la mobilitat”. En aquest sentit, “valoren positivament la feina feta pel nou govern en aquestes matèries”, motiu pel qual es preveu una bona entesa amb l’actual equip de govern. La portaveu afirma que “la situació més imaginable és aprovar els comptes”.

Pérez ha valorat positivament també l’avanç del POUM i l’arrancada del procés participatiu. Això si s’ha mostrat crítica amb el recent augment de la taxa de la brossa, tot i que entén el context assegura que “es podria haver fet amb més previsió i estudis per democratitzar-lo”.

PUBLICITAT