En marxa “El Quiosquet”, l’espai de sensibilització feminista i LGTBIQ+ de Rambla Nova

La Rambla Nova ja té un nou racó i espai per a la sensibilització, prevenció i l’oci, “el Quiosquet”. Aquest nou equipament funcionarà com un recurs transversal on s’hi faran activitats, accions d’informació a la ciutadania i sensibilització comunitària com a eixos centrals.

PUBLICITAT

El Quiosquet també serà un espai de treball per intentar millorar la informació, ateció, dinamització i orientació en temes com la prevenció de consums d’estupefaents, reducció de riscos i prevencions en situacions d’assetjament i violències masclistes.

Així doncs, l’espai queda gestionat i liderat per la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, on també hi tindran cabuda diverses entitats de la ciutat.

La consellera de Feminismes i Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó explicava que es tracta d’un moment important per la ciutat i per un espai dedicat al jovent.

Finalment, les entitats de la ciutat que ho desitjin podran demanar l’espai on es podran acollir activitats de les programacions de Joventut o presentacions d’activitats de Cooperació a més de ser la seu del Punt lila i l’Arc Iris.

PUBLICITAT