Endesa posa en marxa una prova pilot de comunicació al Camp de Tarragona

Endesa posa en marxa al Camp de Tarragona la prova pilot del Projecte E-CHO amb ànim d’estendre-ho per tota Catalunya i a la resta de l’estat. Aquest es tracta d’una eina que permet transmetre instruccions als tècnics i operaris que treballen al terreny de manera digital mitjançant text. Aquesta comunicació abans es feia de manera telefònica, motiu pel qual aquesta nova proposta evita problemes com les interferències i a més redueix les emissions de gasos d’efecte hivernacle en aquest procés.

PUBLICITAT

Des d’Endesa destaquen com ‘any passat es van realitzar a Catalunya un total d’1.081.598 maniobres des del Centre de Control de la Companyia a Catalunya, de les quals 507.144 van ser fetes utilitzant el telèfon. Jordi Casas, responsable d’Operació i Manteniment d’Endesa a Catalunya, afirma com aquest nou mètode “també millora la seguretat dels operaris”.

Casas assegura com “El Projecte marcarà un abans i un després en l’operació de la xarxa elèctrica” i “el faran més eficient, reduint els temps en cas d’avaries”. E-CHO farà pròximament el salt a Barcelona i més endavant farà el salt a tota Catalunya i a la resta de l’estat.

PUBLICITAT