“Entre totes, tot”, l’historic acte de l’esport femení que acollirà Tarragona

L’esport femení es reunirà per primera vegada i ho farà a Tarragona. L’esdeveniment “Entre totes, tot” reunirà aquest 17 de setembre al Palau d’Esports un total de 14 esportistes d’elit de l’esport femení i 23 equips femenins que es reuniran per firmar autògrafs, fotografies en un esdeveniment festiu i obert al públic que pugui reconèixer la tasca de les esportistes.

2022_09_13_01_VDM 006 Presentacio Esports Femeni foto Tjerk van der Meulen 13.09.22 Ajuntament de Tarragona
PUBLICITAT

Entre elles, s’hi trobaran campiones i subcampions del món internacionals de la talla de l’exjugadora de bàsquet Laia Palau, la campiona del món de motociclisme Laia Sanz, l’exjugadora del FC Barcelona, Melanie Serrano o la campiona del mon d’Ultra Trail, Núria Picas, entre les 14 esportistes. Així ho explica l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

A més, la trobada comptarà amb la presència d’equips d’èlit de l’esport femení com el Sedis Bàsquet, el Club Patinatge Artístic Tona, l’Hoquei Club Palau de Plegamans o el Club Tennis Taula Ganxets de Reus, entre els 23 equips femenins de Catalunya que participen en competicions internacionals.

A més, l’acte també estarà conduït per professionals del periodisme esportiu femení com Laia Pedemonte, i les encarregades de conduït l’acte com Danae Boronat, Sònia Gelmà i Marta Carreras.

Així doncs, Tarragona es convertirà en l’epicentre de l’esport femení aquest dissabte 17 de setembre, en un esdeveniment festiu únic i que permetrà apropar les esportistes i professionals a poder obtenir un gran reconeixement que formen part del creixement de l’esport femení del país.

PUBLICITAT