ERC demana més regionals directes a Barcelona i el Govern no vol perdre els trens de llarga distància

El grup municipal d’ERC ha explicat que presentaran una moció el pròxim plenari per demanar que Tarragona compti amb més trens directes a Barcelona. Tot això ho demanen perquè amb l’entrada en vigor del Corredor del Mediterrani quedaran lliures 14 freqüències, ja que, els trens considerats d’alta velocitat es desviaran tots al Camp de Tarragona i només arribaran a l’estació de la ciutat els regionals. Segons Pau Ricomà, portaveu del grup, això és molt mala notícia, però considera que “s’ha d’aprofitar l’oportunitat per disposar de més combois directes.”

PUBLICITAT

Davant això Begoña Floria, Portaveu del Govern municipal, ha dit que “davant el tema ferroviari s’haurien d’evitar les medalles concretes.” També ha afegit que “les propostes del territori no s’han de polititzar, i que ara es té una gran oportunitat per anar a una.”

Segons Floria, la connectivitat amb regionals és important, però tampoc s’ha de perdre la d’alta velocitat. I ha recordat que “Tarragona és l’única capital que no té una estació urbana connectada a 35 minuts de Barcelona.” Per això anima a superar sigles i a treballar com a tarragonins.

PUBLICITAT