ERC denuncia la voluntat del govern municipal d’augmentar la tarifa de l’aigua

El grup municipal d’ERC demana explicacions respecte a l’ampliació de consell d’administració d’EMATSA a aquestes alçades de la legislatura i alhora denuncia la pujada de les tarifes de l’aigua que el govern de Viñuales vol imposar i que afectaria directament la butxaca dels tarragonins i tarragonines.

PUBLICITAT

El conseller d’ERC, Xavier Puig, ha explicat que el govern municipal va avisar que la tarifa es podria haver resolt en passar part del romament a la despesa corrent per les inversions del clavageram, que això suposa fins a un 15% més en la factura de l’aigua segons el grup municipal. Reiteren que en altres àmbits també s’estan apujant els impostos com la taxa de la brossa, els aparcaments i l’augment de zona blava a la ciutat. Així ho explica Puig, tot reclamant respostes al govern actual.

L’ampliació de la tarifa va vinculada a tot un seguit d’inversions amb les quals el partit sí està d’acord, però qüestiona la manera de fer-ho i proposen utilitzar el romament en aquests casos. ERC és conscient de la necessitat d’aquestes millores, en concret 10 km de clavegueram en mal estat.

PUBLICITAT