ERC denuncia que les entitats veïnals no han cobrat les subvencions de l’Ajuntament

Esquerra Republicana denuncia que les entitats veïnals no han cobrat les subvencions de l’Ajuntament i que, per aquest fet, algunes festes de barri es podrien veure en perill. Habitualment, aquestes subvencions es cobraven abans de Sant Joan. Els republicans han incidit que ni el grup municipal ni les entitats veïnals saben quan cobraran ni quina quantitat, tot i haver preguntat al govern municipal.

PUBLICITAT

La consellera d’Esquerra, Mary López, ha explicat que algunes de les associacions de veïns estan preocupades perquè, amb aquest retard de la subvenció, no saben si podran costejar les activitats previstes per aquest estiu. De fet, algunes, correrien el risc d’anul·lar-se. No és el cas de totes les entitats, però algunes, a més, tindrien problemes de documentació en la sol·licitud de la subvenció i, per tant, retencions en l’import a percebre, fet que podria retardar encara més el cobrament.

Mary López també ha afirmat que aquesta manera de treballar, “en la qual no es té en compte les entitats”, és una tendència que s’ha vist també en altres àmbits com les terrasses, les zones regulades o la seguretat.

PUBLICITAT