ERC i Comuns ja han engegat els motors

Falta un dia pel ple de la investidura a l’Ajuntament de Tarragona, però ERC i En Comú Podem Tarragona ja s’han repartit les àrees que portarà cadascú. El pacte ja és ferm i entre tots dos partits està tot clar.

PUBLICITAT

Així doncs Pau Ricomà, d’ERC, serà l’alcalde de Tarragona, però a més també portarà cultura, festes, relacions amb el síndic de greuges i haurà de fer el tancament dels Jocs Mediterranis 2018. Per la seva banda Carla Aguilar, cap de llista d’En Comú Podem Tarragona, serà la 1a tinent d’alcalde i s’encarregarà de l’àrea de ciutadania, juntament amb Hermán Pinedo. Aguilar ha explicat quins eren els punts més importants de l’acord del Govern.

A més s’han proposat prendre mesures perquè Tarragona sigui una ciutat més feminista, de lluita contra la pobresa o augmentar la participació ciutadana.

Per la seva banda Pau Ricomà, ha assegurat que primer de tot quan comenci a Governar vol veure en quin estat es troben les diferents qüestions a l’Ajuntament i després prendre decisions.

Amb tot plegat Xavier Puig s’encarregarà de l’àrea de Territori i Sostenibilitat, l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert anirà a càrrec de Jordi Fortuny i Laura Castel, qui també estarà al capdavant de Desenvolupament Econòmic amb Mary López, i finalment el responsable de l’àrea d’Educació serà Manel Castaño.

Ricomà ha deixat molt clar que les intencions aquests pròxims anys amb tot és sumar gent al projecte, i no restar. Per això cap dels dos partits no té problemes si en un futur entra al Govern la CUP.

PUBLICITAT