ERC i CUP arriben a un acord per ampliar el Govern Municipal

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) han arribat a un acord programàtic per ampliar el govern de la ciutat de Tarragona. Així ho han anunciat els cupaires en un comunicat aquest dissabte al matí.

PUBLICITAT

Els anticapitalistes asseguren que després de setmanes treballant en aquesta entesa, “les formacions avalen que les dues regidores de la CUP (Eva Miguel i Inés Solé) passin a formar part del govern municipal”

Els cupaires destaquen que l’acord programàtic, que no ha estat acceptat per Junts per Tarragona, “es va presentar ahir a la tarda a En Comú Podem per tal que el puguin debatre en la seva pròxima assemblea”.

Els eixos de l’acord són la política urbanística, la participació ciutadana, acords de rescat social des d’una perspectiva de gènere i la sostenibilitat.

Així ho valora Eva Miguel, regidora de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona.

Amb l’ampliació de l’executiu municipal, segons la CUP, “es vol enfortir el canvi que les formacions van proposar per Tarragona des de l’inici d’aquest mandat. Aquesta incorporació permetrà  sumar esforços i enfortir el govern municipal per seguir treballant en el programa transformador per la ciutat”.

PUBLICITAT