ERC i PDeCAT creuen que els Jocs són una oportunitat perduda

Segueixen les reaccions sobre els Jocs Mediterranis per part dels partits de l’oposició de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest dimecres al matí primer ERC i després el PDeCAT han demanat responsabilitats a Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de la ciutat. Els dos partits han assegurat que “no volen la dimissió de l’alcalde” però sí que doni la cara i explicacions. Pau Ricomà, portaveu d’ERC, ha criticat durament la inauguració.

PUBLICITAT

Per la seva banda Didac Nadal, igual que Ricomà, també creu que els Jocs “s’han fet d’esquenes als tarragonins i tarragonines.” Nadal demana una auditoria econòmica per poder treure conclusions més fermes i una explicació sobre com es van repartir les entrades.

Ricomà ha demanat un ple monogràfic sobre els Jocs Mediterranis, i Dídac Nadal també està d’acord amb aquesta idea.

Pel que fa a la gestió de l’Anella Mediterrània Nadal no veu bé que es refundi la Fundació Jocs Mediterranis per gestionar-la. Considera que aquesta gestió ha de ser pública i intel·ligent, amb unes instal·lacions obertes a la ciutadania.

Pau Ricomà tampoc veu bé que la fundació se’n faci càrrec i demanen una gestió pública dels espais, amb una activitat esportiva i una part comercial. La primera gestionada pel patronat d’esports i la segona per una empresa municipal.

PUBLICITAT