ERC presentarà 3 mocions al pròxim ple de l’Ajuntament

ERC de Tarragona presentarà en el ple de divendres vinent tres mocions sobre, segons diuen, temes d’una importància cabdal i actual com les zones d’aparcament regulat, avançar cap a un model de policia de proximitat i el suport al pla pilot de renda bàsica universal.

PUBLICITAT

El conseller d’ERC, Xavier Puig, ha explicat que es demanarà “deixar sense efecte totes les zones d’aparcament regulat per pagament implantades des del novembre de l’any passat”, ja que segons consideren, tenen una finalitat recaptatòria i penalitzen els ciutadans. Els republicans proposen esperar a l’entrada en vigor del pla de mobilitat urbana i sostenible per regular els aparcaments.

Per la seva banda, la també consellera d’ERC, Maria Roig, ha fet palès la importància d’avançar cap a un model de policia de proximitat davant l’increment objectiu dels fets delictius. En aquest sentit, ha expressat la necessitat de major presència policial als carrers:

Finalment, els republicans demanaran i donaran suport al pla pilot que es farà a Catalunya de la renda bàsica de ciutadania amb l’objectiu de recollir informació sobre l’impacte d’una renda bàsica universal

PUBLICITAT