ERC qualifica “en retrocés” el 1r any de mandat

El grup municipal d’Esquerra Republicana ha fet balanç del primer any de mandat del govern de Viñuales. S’han mostrat preocupats per la deriva del govern a la dreta i creuen que el PSC ni està a l’altura ni està sent ambiciós. Un any que titulen “en retrocés”.

PUBLICITAT

La consellera Maria Roig ha explicat que un aspecte greu d’aquest mandat és el contracte de la brossa, que ja estava aprovat i que tocava adjudicar. Considera que s’està fent una molt mala gestió, que s’està actuant amb nerviosisme i amb molt poc respecte per la feina feta per l’equip tècnic de l’ajuntament.

Han exposat els projectes que ja estaven en marxa i a punt d’enllestir des del mandat anterior i que ara estan completament estancats. El conseller Xavier Puig, posa de manifest la importància de fer un estudi independent de la qualitat de l’aire.

Afegeixen el Forti de Sant Jordi, el carril bici i la biblioteca de Sant Pere i Sant Pau com a projectes amb la mateixa casuística.

Adverteixen que les dades de criminalitat han pujat un 50% en aquest últim any, que a cap lloc de la ciutat està funcionant com cal el PAM a PAM, que els regidors no s’estan reunint prou amb les associacions veïnals dels barris i que l’increment de zones blaves fora del centre de la ciutat és desmesurat. Manifesten que tot plegat demostra una manca d’implicació que evidencia que l’alcalde Viñuales està lluny de la gent i les seves demandes.

PUBLICITAT