ERC Tarragona atorga el XVIII premi Monserrat Bertran a Pepa Martín Delcan

Esquerra Republicana de Catalunya a Tarragona entrega el Premi Montserrat Bertran a Pepa Martín Delcan com a reconeixement pels seus més de quaranta anys de dedicació voluntària a les capacitats diverses.

PUBLICITAT

El premi, que ja arriba a la seva divuitena edició, s’entrega en el marc del Dia Internacional de les Dones i pretén reconèixer figures femenines que han destacat per la seva tasca de sensibilització envers la causa feminista, la igualtat de drets entre homes i dones i la visibilització i participació social de les dones a la ciutat de Tarragona. La responsable de Feminismes d’Esquerra a Tarragona, Maria Santos, ha destacat sobre la guanyadora del premi Pepa Martín que és una dona “entregada a fer de Tarragona una ciutat millor i més inclusiva” i que per això s’ha volgut reconèixer “la implicació, el servei i l’alegria que ha transmès durant aquests anys”.

Pepa Martín Delcan forma part del Club Vaixell des de fa quaranta anys i actualment és la presidenta de la fundació impulsada pel mateix club. De fet, la premiada ha posat en relleu la gran feina diària que fan totes les voluntàries i voluntaris, grans i petits del club així com el paper fonamental de les famílies.

PUBLICITAT