Es compleixen 200 dies de silenci a l’Audiència Provincial

Es compleixen 200 dies que el grup Silenci Rebel·leu-vos es concentra als jutjats de Tarragona amb motiu de la llibertat dels presos polítics. La situació es duu a terme des del 12 de juny passat i es mostren pancartes acompanyades de silencis demanant la llibertat pels líders sobiranistes. Aquest col·lectiu no només actua a l’Audiència Provincial de Tarragona sinó que també es concentra a Madrid, concretament al Tribunal Suprem per interpel·lar als jutjats i fiscals per alliberar els polítics processats coincidint amb el judici que s’està duent a terme aquests darrers mesos.

PUBLICITAT

Les concentracions es duen a terme entre les 12 del migdia i dos quarts d’una i el col·lectiu es posa dempeus amb un silenci sepulcral per tal de posar de manifest la seva lluita social.

Amb motiu dels 200 dies s’han aplegat una cinquantena de persones a l’Audiència Provincial, i segons alguns membres del col·lectiu alguns agents de la Policia Nacional han reconegut ”per la boca petita” que es penedeixen de l’actuació policial que es va dur a terme l’1 d’Octubre.

PUBLICITAT