Es constitueix el nou Club Rotary Tarragona per abordar qüestions amb visió metropolitana

Professionals de diversos àmbits del sector econòmic, indústrial i de la societat civil impulsen el camí del nou Club Rotary Tarragona amb l’objectiud’abordar qüestions territorials i dels principals temes de l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona. Més de 80 persones han assistit a la seva constitució que debatrà qüestions sobre el present i el futur del territori tarragoní. Economia, indústrua, la transició cap a l’hidrogen verd i cap a la sostenibilitat del territori.

PUBLICITAT

Una missió per obrir diàleg obert i que compta dins la seva junta directiva a diversos agents del territori com el subdelegat del govern, Santi Castellà, que exercirà com.a president del club, Federico Adan com a vicepresident o noms com Florenci Nieto i Jordi Sierra. Així ho valorava, el president del club i subdelegat del govern, Santi Castellà.

De fet, es farà una trobada mensual per debatre qüestions com l’hidrogen verd, la descarbonització del territori, l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona com a objecte de futures sessions amb agents clau del territori com és el cas del rector de la Universittat Rovira i Virgili, Josep Pallarès i el president del Port, Saül Garreta.

PUBLICITAT