Es gradua la promoció de medicina de la URV

El Teatre Fortuny de Reus ha acollit aquest diumenge l’acte de graduació i el lliurament d’orles de la promoció 2017-2023 del grau de medicina de la Universitat Rovira i Virgili. L’acte ha arrencat a les 16h i s’ha allargat tres hores, fins a les 19h.

PUBLICITAT

Hi han participat diverses personalitats del territori especialment vinculades amb el grau i la matèria. Han format la mesa, amb el rector Josep Pallarés al capdavant, el President del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Sergi Boada; Helena Ascaso, com a Subdirectora mèdica de l’Àrea quirúrgica i Representant de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona; la Coordinadora de l’ensenyament del grau de Medicina, Marta Romeu; la Degana de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Fàtima Sabench; i Mariluz Caballero, Regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Reus, com a representant del consistori. Tots ells han tingut espai per als seus discursos al llarg de la gala.

A més dels parlaments de la mesa, l’acte ha comptat amb diversos vídeos i participacions centrades en els alumnes i el seu pas pel grau, a més de, evidentment, el lliurament de bandes a tots ells i la posterior lectura del Jurament Hipocràtic.

El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona ha emès en directe l’acte de graduació al complet a través del seu canal de YouTube.

PUBLICITAT