Es presenten les Barraques Tarragona, les festes alternatives de Santa Tecla

Barraques Tarragona, l’espai alternatiu de les festes de Santa Tecla coordinat per diverses entitats locals de la ciutat, presenten tota la programació per enguany amb la novetat que es recupera l’espai del Passeig de les Palmeres després de celebrar-ho al Camp de Mart a causa de la COVID-19.

PUBLICITAT

L’espai s’inaugurarà el dia 22 i s’allargarà tres dies amb foodtrucks i l’actuació de tres grups musicals com Ratpenades, Josetxu Piperaak i Eterns i els punxadiscs Ganjanights. Així ho explica Marc Fontanet, membre de la coordinadora de les Barraques Tarragona.

A més, durant el dia 24 s’amenitzarà la jornada amb activitats per la canalla i xocolatada popular, a la nit tindran lloc les actuacions del Correfoc i seguiran les actuacions fins ben entrada la matinada.

Una imatge gràfica inspirada en la inflació i que representa una crítica del context actual, d’acord amb una situació que pateixen les entitats d’acord amb el sistema capitalista tal i com destaquen.

Unes Barraques Tarragona que s’autogestionen per tal de donar a conèixer grups locals, però també arribar a tots els estils i gustos musicals de la ciutat, de la mà d’entitats com a colla castellera Pataquers de la URV, la Colla de la Bóta, el Futbol Club Tarraco, el Sindicat d’Habitatge de Tarragona i el Casal Popular Sageta de Foc, entre altres.

Unes festes que arriben a la seva dissetena edició i que recuperen la normalitat amb noves entitats participants i recuperant el seu espai tradicional, el passeig de les Palmeres per les Festes de Santa Tecla.

PUBLICITAT