Activitats nadalenques per a tota la família

Ja som a la setmana de Nadal i comencen les activitats nadalenques per a tota la família. Des d’avui tota la família podrà gaudir de l’espectacle d’animació itinerant “viu el Nadal” de forma gratuïta entre les 17 i les 20 de la tarda. Avui l’actuació serà als carrers de Sant Salvador, però també ho podem veure els dies 23, 28 i 30 de desembre i el 3 i el 5 de gener al centre de la ciutat. El 28 de desembre l’espectacle visita els carrers de Bonavista a les 11 i el 2 de gener la part alta a la mateixa hora.

PUBLICITAT

Durant aquestes setmanes podrem gaudir també de teatre amb tots els membres de la família. “Mireu allà dalt” és un espectacle familiar on descobrir el món casteller de forma lúdica. El podem trobar els dies 22 i 23 de desembre a les 17:00 i a les 19:00 de la tarda al Teatre de Tarragona per un preu de 2 €. Al teatre Roma de Tarragona trobarem l’espectacle de titelles “Glàdius i Medulllina“. Aquesta reconstrucció de titelles romanes serà disponible els dies 30 de desembre i 2 de gener a les 12:00 del matí de forma gratuïta amb inscripció prèvia.

El 31 de desembre arriba un dels protagonistes de Nadal a la ciutat, l’Home dels Nassos, que recorrerà la ciutat des de les 10 del matí. Si el vols trobar només hauràs de seguir la melodia dels músics del Teclet que acompanyen al seu tren. Entre el 28 i el 31, al Mercat Central, podreu fer-vos una selfie amb l’Home dels Nassos de cartó i entrar així en el sorteig de dos roscons de reis.

Els Reis d’Orient aquest any no podran fer la tradicional cavalcada, però han deixat un munt d’activitats preparades. Entre el 2 i el 5 de gener estarà obert el magatzem reial del moll de costa perquè tots els nens ho puguin visitar en companyia dels patges reials. Ho podran fer de forma gratuïta amb una reserva prèvia a la web de l’Ajuntament, l’horari de visita és de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:00. El dia 5 el magatzem només estarà obert al matí perquè a la tarda els reis arribaran al Serrallo. Aquest esdeveniment es podrà seguir en directe des de les 18 de la tarda a través de TAC12 i les xarxes socials de l’Ajuntament. Tots els nens que vulguin enviar les seves cartes a Ses Majestats ho podran fer entre el 2 i el 4 de gener a la Colla Jove de Tarragona i a l’Ajuntament.

PUBLICITAT