Escena Germinal, el festival rural d’arts del Camp de Tarragona

El festival rural d’arts en viu del Camp de Tarragona, Escena Germinal, encara la seva 2a edició després que la prova pilot de l’any passat fos tot un èxit. Se celebrarà del 20 al 28 de juliol a Alcover, el Pla de Santa Maria, la Selva del Camp i Cabra del Camp; en espais ben singulars.

PUBLICITAT

No és un festival d’arts escèniques convencional, ja que el seu principal objectiu és connectar la cultura amb el públic i la natura. Això ho volen fer mitjançant espectacles de teatre, música i dansa que es desenvoluparan en entorns rurals, envoltats dels paisatges que caracteritzen el Camp de Tarragona. La directora i el director del festival, Júlia Simó i Marc Chornet , expliquen la intenció de tot plegat.

La programació és molt àmplia i qualitativa amb artistes locals i internacionals. Però una altre tret distintiu que fa únic aquest esdeveniment és la combinació d’art i productes kilòmetre zero. Per exemple una de les propostes és l’anomenat Passeig Escènic que proporciona els assistents uns auriculars per escoltar peces musicals fetes expressament per a l’ocasió, mentre fan un tast de vi caminant entre les vinyes del Celler Mas Vicenç.

Escena Germinal s’ha pogut dur a terme gràcies a una subvenció del Departament de Cultura i Acció Climàtica de la Generalitat.


PUBLICITAT