Esperances d’una proposta de continuïtat a La Capona

Fa tot just un mes la llibreria La Capona de Tarragona va anunciar que baixava la seva persiana per la jubilació dels seus propietaris. Ara, a una setmana del seu tancament, els propietaris Pitu Rovira i Pau Espinosa van avançar als micròfons del Bon Dia Tarragona de Ràdio Ciutat de Tarragona que “hi ha esperances que el projecte tingui continuïtat”.

La Capona
Foto: La Capona
PUBLICITAT

La notícia va causar rebombori a la ciutat el que va generar que “hi hagin molts dits aixecats per un possible traspàs”. Ara per ara els propietaris no tenen res concretat, però estan treballant diferents opcions. Rovira i Espinosa asseguren que durant aquesta setmana ho acabaran de lligar, i actualment estan mantenint reunions amb les diferents opcions plantejades per veure quina és més atractiva. El que tenen ben clar els propietaris és que “volen mantenir la mateixa filosofia que ells han tingut durant els seus vint-i-cinc anys d’història”.

No tenen cap dubte que aquest projecte és viable a una ciutat com Tarragona i si el projecte acaba tancant definitivament “acabaria obrint una altra llibreria”. Tot i això, els propietaris remarquen que “aquesta és una feina que requereix molt temps”.

PUBLICITAT