Espimsa a la corda fluixa

L’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals té importants deutes que podrien portar-la a la bancarrota. El president d’ESPIMSA i regidor de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, va assegurar ahir que l’empresa municipal té deutes, però no ingressos i va convidar als altres partits polítics a un debat per solucionar-ho. 

PUBLICITAT

ESPIMSA ha demanat més de 800.000€ a l’ajuntament per poder pagar nòmines i préstecs del 2019. . A més a més, Nadal no va comptar amb el recolzament de cap partit polític en l’aprovació dels pressupostos de l’any 2020, el passat dimecres. ERC i En Común Podem es van abstenir en una votació que també va comptar amb l’abstenció del PSC i Ciutadans i amb l’oposició de la CUP.

D’altra banda, els 140.000 euros anuals que cobrava el ja acomiadat gerent de l’empresa, Isidre Prunor, baixarà fins als 65.000 que cobrarà el nou gerent. Aquesta assignació, és la més baixa estipulada pels gerents de les empreses municipals. Prunor finalitzarà el proper 30 de novembre, i el nom del nou responsable s’escollirà a través d’un concurs públic que s’iniciarà en els propers dies.

PUBLICITAT