Denuncien l’estafa a diverses núvies amb la compra dels seus vestits

Diverses noies denuncien una estafa per part de la botiga de vestits de núvia Classe Innata de Reus. Segons expliquen algunes d’elles després d’encarregar els seus vestits i fer la paga i senyal no han pogut fer-se ni les primeres proves, i algunes fins i tot ja s’han casat i ho han fet amb vestits d’altres botigues. De fet asseguren que a l’hora de trucar o posar-se en contacte amb la botiga els números no existeixen, cosa que Ràdio Ciutat de Tarragona ha pogut comprovar, i la botiga està tancada i amb la persiana baixada.

PUBLICITAT

Una tarragonina afectada comenta que havia reservat el seu vestit, en principi el 30 d’octubre va arribar, però ni l’ha vist ni s’ha pogut fer la primera prova perquè des de la botiga li diuen que “estan pendents de l’obertura d’una botiga a Madrid i estan molt ocupats”. Inicialment no va sospitar, però després es va posar en contacte una altra noia amb ella i li va assegurar que feia un any que havia encarregat el vestit, i mai l’havia pogut veure. A partir d’aquí van anar coneixent més afectades, i estan buscant encara persones que s’hagin trobat en situacions similars. El seu principal objectiu és que no s’estafi a ningú més.

A hores d’ara ja han presentat algunes denuncies i ja ho estan tractant amb advoccats. Creuen que encara hi pot haver moltes més afectades, perquè les primeres en sofrir aquesta suposada estafa van encarregar els vestits a finals del 2019, per tant durant aquest 2020 segurament hi ha més persones que van fer els seus encàrrecs en aquesta botiga. 

PUBLICITAT