Estrena de luxe al Pavelló del Serrallo

El Club Bàsquet Tarragona aconsegueix una àmplia victòria en la seva estrena al Pavelló del Serrallo contra el Team Barberà Values. Els de Berni Álvarez porten dos victòries consecutives en les dues jornades disputades a la Lliga EBA i van ser molt superiors al Barberà, amb un resultat final de 75 a 55. El millor jugador del partit ha sigut el capità i base del CBT, David Fernández amb 18 punts i aconseguint 19 punts de valoració. Ja des de l’inici es va notar els errors d’inici de temporada que van tenir els dos equips, fins que els triples de David Fernandez i Pape Mbaye van decantar la balança amb 7 punts per sobre del conjunt que vestia de blanc.

Els tarragonins començaven un segon quart molt més enchufats que el seu rival i van marxar fins a una diferencia de 31 a 16, però una gran dormida col·lectiva va provocar que marxessin al descans amb només set punts de ventatge. El tercer quart va ser tota una declaració d’intencions del Barberà que pujava línies per poder esgarrepar una victòria al pavelló del Serrallo. Però una bona actuació del nouvingut Rubén Llanos col·locava 57 a 43 el matx. Dani Tugores va encarrilar el darrer quart amb un triple només començar el darrer quart i tot i que el Barberà va presentar oposició, el capità David Fernández va fer un altre triple que ficava el partit 67-45 i deixava sense opció als rivals.