Eva Miguel: “El PSC no ha de tornar a governar a Tarragona”

La cap de llista de la CUP a Tarragona, Eva Miguel, ha avaluat el mandat dins el govern municipal al Bon Dia Tarragona, assegurant que “la CUP ha demostrat a Tarragona que pot estar a govern i ser útil”.

evamiguel_cuptarrragona_bondiatgn
PUBLICITAT

Miguel manifesta que el segell de la formació capitalista s’ha fet notar en matèries d’habitatge i serveis socials, així com en desencallar equipaments com la Tabacalera, l’Antic Ajuntament o la Torre Forta. A més ha destacat la implantació de participació ciutadana a cultura i els consells municipals de medi ambient i habitatge. Amb tot la candidata manifesta que “s’ha creat el camí per capgirar la manera de fer política a Tarragona”. Ara la formació encara els comicis del 2023 amb l’objectiu de continuar canviant la política municipal, “sigui a govern o a l’oposició”. Pel que fa a possibles escenaris, Miguel s’ha mostrat “allunyada d’ERC, però amb la voluntat que el PSC no torni a governar”.

Miguel ha avançat que el programa electoral de la CUP se centrarà en les polítiques d’habitatge i serveis socials així com “allunyar la ciutat d’un model exclusivament turístic”.

PUBLICITAT