Èxits per a la Jove, Xiquets i Sant Pere i Sant Pau en la diada castellera de Sant Joan a Tarragona

Èxits per a la Colla Jove, els Xiquets de Tarragona i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau a la tradicional diada de Sant Joan a Tarragona en la que és la primera gran diada castellera de l’any a la ciutat.

PUBLICITAT

La Jove va mostrar la seva força amb una actuació sòlida on en segona ronda va estrenar el 4de9 amb folre acompanyat d’un 3de9 amb folre en primera ronda i un 4d8 amb el pilar en tercera ronda. Finalment, els de la camisa lila van tancar l’actuació amb 4pd5 i 4pd4.

Per la seva banda els Xiquets de Tarragona també van fer un pas endavant aconseguint el seu primer castell de 9 de la temporada amb un 3de9 amb folre a la plaça de la Font, juntament amb el 5de8 i el 4de8, reafirmant el seu bon estat de forma. La diada la van acabar descarregant 3 pilars de 5 i 4 pilars de 4.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau va complir el seu objectiu principal de la jornada amb un impecable 3de8 en primera ronda. El van acompanyar amb el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

En canvi, els Xiquets del Serrallo no van tenir el seu millor dia. Després d’un bon inici de temporada, van tenir dificultats amb el 4 amb l’agulla, que va quedar desmanegat abans de coronar-se, i van haver de conformar-se amb el 3de7, el 4 amb l’agulla desmuntat en tercera ronda i dos castells de 6 per acabar.

PUBLICITAT