Federico Adan, pediatra de varies generacions, Mèrit Cívic de Tarragona

Aquest dimecres l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha lliurat la distinció al Mèrit Cívic a Federico Adan, pediatra que porta més de 40 anys exercint el seu ofici a la ciutat. Adan ha reconegut amb emoció una profunda gratitud amb la ciutat i pel guardó, assenyalant que porta el tarragonisme dins seu.

El Dr.Adan acompanyat de l'Alcalde Pau Ricomà i Mary López, Consellera d'Esports i Relacions amb Associacions i Entitats Ciutadanes.
El Dr.Adan acompanyat de l'Alcalde Pau Ricomà i Mary López, Consellera d'Esports i Relacions amb Associacions i Entitats Ciutadanes.
PUBLICITAT

La llarga trajectòria de Federico Adan com a pediatra a la ciutat de Tarragona el pot distingir com a “pediatra dels tarragonins”. Per aquesta i altres raons ha rebut aquest reconeixement, un que també ha obtingut Rafael Vidal Ragazzon.

Natural de Calahorra, Federico Adan va arribar als 27 anys a la nostra ciutat de la qual va quedar enamorat i ha exercit com a pediatra de més d’una generació fins a jubilar-se. A més també cal destacar la seva vinculació cultural amb la Setmana Santa tarragonina i esportiva en ser membre de dues juntes directives del Nàstic on va ser vicepresident.

Per la seva part, Ragazzon, amant de les imatges tarragonines, que les fa públiques a la seva pàgina de Facebook Tarragona Antiga, també ha rebut el Diploma del Mèrit Cívic en un acte que ha tingut lloc al saló de plens de l’Ajuntament tarragoní.

PUBLICITAT